Beskrivning

Blåst glas har sitt ursprung i det första århundradet långt före vår tid. Detta vackra kluster som är formad som en druva är handgjort i Syrien av glasblåsare som känner till den riktiga traditionen för glasblåsningsteknik. Glasblåsare är trollkarlar. Som alkemister, gömda i sina verkstäder, övar de konsten att omvandla smält glas till enorma dekorativa föremål. Mäster-glastillverkaren själv blåser in luft i det smälta glaset och kontrollerar och formar det så att det kan blomstra i ett glaskluster och ut kommer vackra munblåsta och handgjorda dekorativa föremål.

Grape lamp tillverkas för hand av skickliga hantverkare på ett glasbruk i Syrien. Glasdropparna kan variera i form och storlek vilket gör varje lampa helt unik och därmed skiljer sig från fotot som visas här. Grape lamp producerad av återvunnet glas. . Glasdropparna är fästa på en metallram och belyses med en ljuskälla från mitten. Kan läggas eller hängas.

Små färgade reflektioner, en konstellation av små bubblor som lyser i ljuset och några diskreta sprickor garanterar deras äkthet.

Ljuskälla och belysningsanordning (sladd) ingår.
Det ingår ingen kedja till takmontering.
Sockel: E14/25W.
Mått: Längd: 45cm  Bredd: 30cm (cirka mått)