Beskrivning

Denna doftspridare erbjuder en unik doftupplevelse. Den högkoncentrerade doften kombinerar eteriska oljor från pepparmynta, basilika och salvia, kända för sina energigivande egenskaper. Doften är framtagen i den franska staden Grasse – världshuvudstad när det gäller komponering och tillverkning av dofter.

Noter av pepparmynta och uppfriskande mandarin blandas med den optimistiska doften av rosmarin och eukalyptus för att skapa en upplyftande atmosfär.

Med sin diskreta design är den även en fin inredningsdetalj i ditt hem.

– 220 ml glasflaska
– 5 pinnar
– Tillverkad i Frankrike

Pepparmynta – Basilika: Energigivande och upplyftande doft.

Innehåller: Eucalyptol, Citronellol.

ANVÄNDNING: Skruva av locket och sätt stickorna i flaskan. Stickorna kommer så småningom att absorbera doften genom kapillär verkan vilket betyder att doften stiger upp i pinnarna och sprids sedan i flera veckor. Du kan justera doftintensiteten genom att variera antalet pinnar du använder, allt beroende på rummets storlek och hur stark doft du önskar. Det finns 5 pinnar i förpackningen. Efter några dagar vänder du pinnarna upp och ner för att optimera spridningen av doften.
Varning: risk för fara. Läs försiktighetsåtgärderna noggrant innan användning. Följ alltid säkerhetsanvisningarna. Lättantändlig vätska och ånga.