Beskrivning

En exklusiv inblick i trädgårdarna på världens ledande restauranger – och tillgång till innovativa recept inspirerade av dem

För många kockar är deras trädgårdar en direkt förlängning av deras kök. Oavsett om det är ett litet tak i staden för odling av örter och kryddor, eller en större tomt med fruktträd och grönsaker, så ger dessa bördiga ingredienser ingredienser och inspiration till otaliga säsongsrätter.

Garden Chef innehåller mer än 100 fantasifulla trädgårdsfokuserade recept från de presenterade restaurangerna och utforskar hur 40 av världens bästa kockar odlas och lagar mat med ingredienser de väljer att odla i sina trädgårdar och ger en unik inspirationskälla för gröna fingrar älskare.

Utforska fascinerande historier och signaturrecept från köksträdgården från 40 av världens bästa kockar, både etablerade och framväxande talanger, med en mängd vackra bilder som ger visuell inspiration. Listan över kockar inkluderar Michel & S? Bastien Bras, Manoella Buffara, Magnus Nilsson, Matt Orlando, Simon Rogan, Ben Shewry och Alice Waters.

Trädgårdarna är från hela världen och inkluderar traditionella köksträdgårdar, polytunnlar och upphöjda sängar, aeroponic takträdgårdar, växthus och urbana samhällsgårdar och mikrogårdar. De presenterade kockarna erbjuder inblick i de odlingsmetoder de använder och ger information om viktiga växter och sorter som odlas.

Introduktionen är av Jeremy Fox, författare till On Vegetables, också publicerad av Phaidon.

Mått på boken: 20,5x27cm

Vikt: 1kg