Beskrivning

Detta doftljus är omsorgsfullt handgjort av 100 % växtbaserat vax från raps som odlats i Europa och erbjuder en unik doftupplevelse av högsta kvalité. Kombinationen av ljusets låga och doften från eteriska oljor av stjärnanis, lavendel och patchouli, skapar en atmosfär som hjälper dig att varva ner, koppla av och må bra. Noter av ros och lavendel blandas med tröstande dofter av vanilj och bärnsten från Compagnie de Provence.

• 150 gr i glasburk
• 100% växtbaserat vax från raps odlad i Europa
• 10% parfym
• Cirka 30 timmar brinntid
• Tillverkat i Frankrike

Lavendel – Stjärnanis: Lugnande och avslappnande doft

90 % växtbaserat vax från raps odlad i Europa, 10 % parfym och bomullsveke.

För bästa användning av ditt ljus rekommenderas att du alltid, före varje användning, försiktigt klipper av veken till en höjd av högst 0,5 cm. Det ger en fin låga och bidrar till att undvika att ljuset sotar.

Låt alltid hela vax ytan smälta helt innan du släcker ljuset (första gången kommer alltid att ta lite längre tid för hela vax ytan att smälta). Om du inte följer denna rekommendation kan ljuset bli ihåligt och vaxet kommer att ha en ojämn och ofullständig bränning. Den optimala brinntiden är högst 2 till 4 timmar för att undvika all risk för överhettning av behållaren.