Beskrivning

Den stilfulla ljusstaken som möter rostfritt stål och mässing är en unik skapelse av formgivaren Niklas Liljeblad. Utformningen av ljusstaken är inspirerad av en storstadssilluett och kombinerar de två materialen på ett elegant sätt. Det högglanspolerade mässinget skär igenom det rostfria stålet och skapar en vattenspegling som gör att ljusstaken ser ut som en del av stadslandskapet.

Ljusstaken är också en reflekterande pjäs då mässinget fångar ljuset från olika vinklar och skapar en stämningsfull atmosfär. Detta gör att ljusstaken passar perfekt i ett modernt hem eller som en elegant detalj på ett kontor eller i ett hotellrum.

Materialvalet av mässing och rostfritt stål är också väl genomtänkt, då båda materialen är hållbara och tidlösa, vilket gör att ljusstaken kommer att vara en vacker prydnad i många år.

Ljusstaken är också en handgjord produkt från Vallonmässing, det ger en känsla av kvalitet och unikhet. Denna ljusstake är inte bara en estetiskt tilltalande produkt, utan också en välgjord och hållbar investering som kommer att tjäna dig väl i många år.

 

  • Material: Rostfri plåt/Mässing
  • Bredd: 90mm
  • Höjd: 110mm
  • Längd: 310mm